Een nieuw normaal na 12 weken!

CONTACTEER ONS

Heb jij je lichaam laten versloffen?

Als jij wilt leren hoe je een pijnvrij en energiek lichaam krijgt zonder te leven als een monnik, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

In deze tijd blijft het lastig om voldoende aandacht te besteden aan je pijntjes en/of kwaaltje. Vaak weet je ook niet goed wat je kan in de beperkte tijd die je hebt. Het ontbreekt je aan structuur, kennis en focus.
Dus nemen de huisarts bezoekjes toe en/of ga je van de ene medische specialist naar de andere.

Maar toch blijf jij rond lopen met de pijn, wantrouwen in je lichaam en frustraties.
Volgens ons is er een manier om hier iets aan te doen. Zelfs in deze drukke en veel eisende tijd! In de gezondheidswereld heb je namelijk drie opties: steeds vaker naar een huisarts en/of ziekenhuis, meer medicatie slikken of terug naar de essentiële pijlers van fysieke gezondheid.

De ZOOM methode helpt je om dat laatste te doen. Deze methode is gebaseerd op het 6 domeinen model van de Physis Academy. Het geeft je een concreet raamwerk voor wat je wilt bereiken.

Op een simpele en eenvoudige manier zoomen we in op je lichamelijk pijntjes en kwaaltjes. Verhoog je energie, versterk je lichaam en vergroot je lichamelijk vertrouwen.

De ZOOM methode is geen obstakel.
Het is een kans voor gezondheidswinst!

De weg met de meeste obstakels geeft je:

  • Meer energie voor je to-do list

  • Meer plezier in het leven

  • Meer vertrouwen in je lichaam

  • Meer inzicht in de werking van je lichaam en brein

  • Meer rust in je hoofd

Zes obstakels die leiden tot winst

Immuunsysteem

Voeding

Ademhaling

Slaap

Bewegen

Mindset

Het is tijd voor een weg met obstakels. Als jij deze obstakels overwint dan neem je terug de leiding over je gezondheid. Bodyzoom gelooft in een totale aanpak gebaseerd op jouw heden en verleden. De Zoom methode is gebaseerd op het 6 domeinen model van de Physis Academy.  Jij kan al na 12 weken een nieuw normaal creëren. De investering is relatief klein, eenvoudig en concreet maar het effect is van onschatbare waarde.

Kies niet voor zekerheid, kies voor obstakels! Jouw obstakels zijn:

  • Altijd persoonlijk

  • Wetenschappelijk onderbouwd

  • Uitdagend maar haalbaar

  • Simpel en eenvoudig

Omzoomen. Inzoomen. Uitzoomen

Laat Bodyzoom jouw gids zijn. Je kiest dan voor een 360° aanpak. Deze is net iets anders dan reguliere behandelmethodes tijdens een fysiotherapeut of osteopaat. Ik geloof in een complete kijk op jouw lichaam. Ben je bereid de oorzaken aan te pakken?

WAT KOST DE ZOOM METHODE?

Eenmalige Zoom

120

Optimale Zoom

450

Super Zoom

900

CONTACTEER ONS

Interesse in onze diensten? Vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand contactformulier!

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het opnieuw.