COACHING

 

Het is tijd om te stoppen met rennen en vliegen

Onze maatschappij is gericht op steeds hogere en snellere prestaties, maar dit kan ten koste gaan van je welzijn. Je voelt je vaak opgejaagd en gestrest, waardoor je moeite hebben om in het moment te leven. Soms zijn de dagen zo ingericht om overleven tot het weekend en dan bijtank. Je zwijgt maar over je pijntjes wat je wilt sterk over blijven komen. Het enige wat je wilt is rust, energiek en pijnvrij gevoel. Het is belangrijk om te realiseren dat succes geen waarde heeft als het niet gepaard gaat met voldoening. Daarom is het tijd om even gas terug te nemen en grenzen te stellen.

De zes domeinen als oplossing

Het 6 domeinen model laat je stap voor stap aan de slag gaan met jezelf voor meer energie, mentale weerbaarheid en pijnvrij gevoel te versterken. Je moet het zo zien dat elk domein invloed heeft op jouw lichamelijk herstel (je Physis). In het ideale plaatje werken ze efficiënt en nauwkeurig samen. Je herstel is optimaal en jij voelt je super fit en energiek.

Maar! Jij kleurt langere tijd buiten de lijntjes zoals, slecht eten, geen nee zeggen, in de nacht piekeren en weinig bewegen. Grote kans dat er aantal domeinen op volle toeren draaien om het herstel weer in balans te krijgen. Jammer genoeg kan je lichaam niet blijven compenseren en gaat je lichaam een aantal signalen geven. Denk aan:  pijnklachten, onverklaarbare huidklachten, opgejaagd gevoel, moeheid en/of stemmingswisselingen.

Optimaliseer jij je 6 domeinen dan heb jij weer een ijzersterk fundament onder jezelf voor meer energie en pijnvrij gevoel.

Hoe gaan we te werk

STAP 1

Veranderen

Misschien wel de belangrijkste stap. Jij wilt veranderen. Je voelt aan alles dat je het roer om moet gooien. Je bent totaal niet energiek, ervaart stress, weinig rust en hebt onverklaarbare klachten.

Wil jij veranderen?

STAP 2

Inventariseren

De start van een programma begint met een goed gesprek. Samen gaan we kijken waar jouw behoeftes liggen en wat je klachten en/of problemen zijn.

De vooraf ingevulde vragenlijst geeft ons al een richting in welke hoek we gaan zoeken

STAP 3

Plan van aanpak

Je ontvang  alle uitgewerkte informatie via de mail.

Het aantal afspraken varieert want dit is persoonlijk. Wel heb je tijdens de coaching toegang tot mijn WhatsApp.

Hebben we de hulp van andere professionals (fysio, ostepaat of coach) nodig? Dan gaan we opzoek naar de beste en voegen we deze toe aan jouw programma.

STAP 4

Bewegen

Bewegen en sporten zit in mijn bloed. Het liefste beweeg ik de hele dag door. Ik ervaar elke dag opnieuw wat voor enorm positieve invloed dit kan hebben.

Ik ga je de vraag stellen of we sportieve activiteiten aan je programma kunnen worden toegevoegd. Zo kan je kiezen voor personal training 1 op 1 (binnen of buiten), hardlopen of gewoon activiteiten zonder al dat gezweet.

Wie is je coach?

Die gast op de afbeelding dat is je coach. Lorenzo d’Hont

Zijn coaching richt zich op het verbeteren van de samenwerking tussen alle 6 domeinen. Elk deel van je lichaam moet immers tot het uiterste werken om dagelijks te kunnen functioneren. Door deze aanpak te volgen, ontwikkel je niet alleen energie in je lijf en rust in je hoofd, maar leg je ook een sterk fundament voor betere keuzes.

Lorenzo kan zeer taak- en resultaatgericht werken wanneer jij een specifieke hebt. Het doen van research en het uitpluizen van jouw problemen vind hij helemaal gaaf. Jouw programma is altijd op basis van feiten, kennis, en argumenten opgesteld.

Anderen zeggen dat Lorenzo op een vriendelijk, discrete en rustige werkt. Hij kan kritisch zijn maar doet dit vaak op een beleefde manier.

Jouw coach zijn missie: je lichaam en brein beter leren begrijpen zodat je snapt waarom andere keuzes nodig zijn.

Het effect volgens anderen

Na aanhoudende COVID klachten is mijn  algehele conditie is verbeterd, ademhaling onder controle, afgevallen in lichaamsgewicht, meer energie en meer gevoel hoe om te gaan met energie.

Bodyzoom is professioneel in aanpak en deskundigheid. Er wordt verder dan alleen de lichamelijke klachten.

Martin Mannaert

Ervaarde allemaal vage klachten zoals vermoeidheid en hartkloppingen. Door Bodyzoom ben ik Ben mij bewust van mijn ademhaling en weet ik dat mijn eetpatroon een hele verandering kan geven

Bodyzoom is duidelijk en goed in uitleg en je kan altijd terecht voor vragen of advies.

Fanny K.

Top gozer met hart op juiste plaatst. Zeer bekwaam, veel kennis, professioneel en staat altijd open voor je eigen inzichten of meningen. Bodyzoom zoekt altijd naar mogelijkheden en vernieuwingen.

Dennis Florussen

Bodyzoom neemt je volledig serieus. Veel inhoudelijk kennis. Denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Laat je ervaren hoe je moet geloven in jezelf. Een andere manier van werken en kennis was voor mij een extra vorm van discipline.

Koen Derks

Kies niet voor zekerheid, kies voor obstakels! Jouw obstakels zijn:

  • Altijd persoonlijk

  • Wetenschappelijk onderbouwd

  • Uitdagend maar haalbaar

  • Simpel en eenvoudig

CONTACTEER ONS

Interesse? Vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet om Bodyzoom te contacteren via onderstaand contactformulier!

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het opnieuw.